Over Ons

RoBoVa Bouwonderhoud is opgericht in oktober 1999 en is een succesvol bouw- en onderhoudsbedrijf dat betrouwbaarheid en vakbekwaamheid zeer hoog in het vaandel heeft staan! Bij ons géén 9 tot 17 uur mentaliteit, maar hard werken en zorgen dat de klant tevreden is!
 
U kunt bij ons terecht voor alle grote- en kleine werkzaamheden in- en om uw huis of kantoor/ praktijkruimte.
 
Onze voornaamste werkzaamheden bestaan uit het renoveren van complete woonhuizen, installeren van badkamers en keukens, plaatsen van een uitbouw aan woning, plaatsen van dakkapellen, dakramen en stukadoorswerkzaamheden.  Alle werkzaamheden worden door ons zelf uitgevoerd.  Voor loodgieters- en elektrawerkzaamheden hebben wij een betrouwbaar team waarmee wij nauwkeurig samenwerken. 
 
Omdat betrouwbaarheid ons sleutelwoord is zullen wij bij een offerteaanvraag altijd eerst bij u langskomen om uw wensen door te spreken.  Vervolgens zullen wij u een vrijblijvende offerte doen toekomen.  Indien u akkoord gaat met onze offerte dan zullen wij u altijd een opdrachtbevestiging sturen waarin alle werkzaamheden worden beschreven.  Onze stelregel is dat u bij ons NOOIT vooraf hoeft te betalen!!! Hiermee distantiëren wij ons van alle spookverhalen die de ronde doen over aannemers die na het ontvangen van een eerste termijn nooit meer komen opdagen!
 
Uiteraard staan wij garant voor het door ons verrichtte werk en leveren en werken wij met uitsluitend kwalitatief goede materialen!   Wij doen wat wij beloven!
 
Wij streven er naar om alle werkzaamheden op een voor de klant zo prettig mogelijke manier te realiseren, denkt u daarbij aan de bouwplaats opgeruimd houden en klanten niet onnodig lang zonder voorzieningen laten zitten bij bijvoorbeeld het renoveren van een badkamer.  Ook niet onbelangrijk; zodra wij de werkzaamheden bij de klant starten zullen wij de gehele opdracht eerst afmaken alvorens wij naar een volgende opdracht gaan, het is dus niet zo dat wij verschillende werken tegelijk uitvoeren waardoor de klant langer dan noodzakelijk last heeft van de (eventuele) verbouwingsongemakken...
 
Ons motto is dan ook "Doe het niet zelf, wij doen het graag voor u!"