Even voorstellen...

 
 
 
Wij begrijpen dat u graag wilt weten met wie u te maken krijgt als u bij ons een offerte aanvraagt, daarom hier een kleine voorstelronde:
 
 
 
Afbeelding invoegen   Raimond van Rouwendaal

Eigenaar van RoBoVa Bouwonderhoud sinds 1999.  
 
Al van jongs af aan ligt mijn interesse in de bouw. Grootgebracht in een aannemersfamilie, leerde ik al van jongs af aan de kneepjes van het vak kennen.  
 
In 1999 besloot ik daarom om voor mijzelf te beginnen en ik heb nooit spijt gehad van deze keuze. Met veel plezier en toewijding zet ik mij in voor mijn bedrijf en mijn klanten.
 
Het is zo leuk om mooie dingen te creëren met je handen!
 
Trots ben ik ook op het feit dat mijn zoon, ook al van jongs af aan, in mijn voetsporen wil treden, sinds 2018 werkt hij fulltime mee binnen ons bedrijf!


 
 
Afbeelding invoegen
  Julian van Rouwendaal

Sinds september 2018 ben ik werkzaam binnen het bedrijf van mijn vader.  Met erg veel plezier werken wij samen aan mooie projecten.
 
Ook ik liep als klein jongetje al met mijn vader mee, dus wat dat betreft lijkt de geschiedenis zich te herhalen. Op mijn 11e stond ik, in mijn vrije tijd, al mee te helpen met het lijmen van kalkzandsteenblokken, geweldig vond ik dat toen al... :-)  Omdat wij zoveel werkzaamheden zelf uitvoeren is het afwisselend werk en leer ik steeds weer nieuwe dingen bij...
 

 




 
Afbeelding invoegen
  Diana Wijnen

Sinds 1999 ben ik werkzaam voor RoBoVa Bouwonderhoud als administratief medewerker/ office manager.
 
Mijn werkzaamheden bij RoBoVa Bouwonderhoud zijn heel divers maar bestaan voornamelijk uit het voeren van de gehele bedrijfsadministratie en het uitwerken van offertes en opdrachtbevestigingen.

 



 

 
 
    
 
 
 
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen